Live op de radio 🎶 Ja echt waar, het gaat gebeuren 🤩

Amley en Woko ® komen a.s. donderdag 24 augustus bij Monique Live in de uitzending bij GirlPower Radio Luister jij ook mee? Tussen 07:00 en 09:00 uur kun je ons horen op de toffe radiozender vol Girlpower. Je kunt de zender vinden op DAB +

Wat begon met een kennismaking met Kevin Rijnsdorp bij Van der Valk in Nootdorp om te bezien wat ons netwerk elkaar kon bieden, hebben we heerlijk gegeten en gekletst. Al snel wist Kevin de connecties voor mij te leggen met 2 powervrouwen, Kim Buitenhuis waar ik een super enthousiast telefonisch gesprek mee heb gehad. Sparren en elkaars power enthousiasmeren is zeker gelukt. Het boek van Kim vallen, opstaan en doorgaan ligt al in de koffer 🧳 als leesvoer voor de komende stedentrip 📖

En daarnaast mocht ik kennis maken met monique kriek van GirlPower Radio. Een spontane lunchafapraak bij Van der Valk Hotel Den Haag - Nootdorp kon niet uitblijven. En wat een bijzondere ontmoeting was dat 🤩 terug in de tijd, als blijkt dat je buurmeisjes bent geweest en er leuke herinneringen boven komen. Sommige mensen veranderen niet bleek toen Monique mij een foto liet zien van een oude bekende hihi 🤭 te gek. Ik kijk uit naar donderdag om live bij Monique in de uitzending te mogen zijn en te vertellen over Amley en Woko® en mijn missie om kinderen op een spelende wijze met een knuffel en leerpakket ehbo ❤️‍🩹🩹 bij te brengen.

www.girlpowerradio.nl
www.amleyenwoko.nl

Soms heb je van die dagen, dat je je dag start met een bijzondere situatie of gesprek, waardoor je de hele dag nog een beetje met een glimlach blijft rondlopen.

Vandaag was zo’n dag voor mij. Al geruime tijd stond er een telefoongesprek gepland met Kevin Rijnsdorp. Door drukte van het werk of door alledaagse dingen, heb ik onze afspraak een paar keer moeten uitstellen, maar ik geloof er sterk in dat alles uiteindelijk op zijn plek valt.  Vandaag was dat dus het geval. Mijn ochtend startte met een inspirerend telefoongesprek.

Kevin heeft de passie en missie om ondernemers met elkaar te verbinden, te versterken, zichtbaar te maken en een podium te geven.

Met plezier heb ik geluisterd naar Kevin's verhalen over de vele ondernemers waarmee hij in gesprek is gegaan en wat hij voor ondernemers doet. Hij brengt ondernemers niet alleen met elkaar in contact, maar maakt hen ook zichtbaar. Elke week biedt hij verschillende ondernemers een podium door hun verhalen en passies te delen op LinkedIn en door netwerkbijeenkomsten te organiseren.

Ook ik heb mijn verhaal en passies mogen delen met Kevin.
Dank je wel, Kevin, voor het inspirerende en fijne gesprek.

Vandaag zet ik jou daarom eens even in het zonnetje Kevin Rijnsdorp, voor jouw belangrijke bijdrage aan de versterking en verbinden van ondernemers!

Wie zou jij ook wel eens in het zonnetje willen zetten? 🌞

Home - Happy2Live

Een shout-out naar deze jonge ondernemer. We zijn virtueel al een tijdje een connectie Kevin Rijnsdorp, maar het was leuk om je nu eindelijk eens live te spreken. Jouw concepten waarbij je voortvarend netwerkt maakte me net zo enthousiast als magazines.

Ik hoop dat je snel jouw idee van netwerken kunt uitrollen, zodat jouw netwerk de plek vind om op een bijzondere en eigen wijze te ondernemen.

Maak het rebelicious 👑🥂👑

magazine-queen.nl