Netwerken begint met het delen van je passie

🌟 Donderdagmiddag 26 September 🌟

Dompel jezelf onder in een middag vol ondernemerschap, inspiratie en verbinding!

Tijdens deze bijeenkomst krijg je niet alleen de kans om je netwerk uit te breiden door waardevolle nieuwe contacten te leggen, maar ik heb ook een bijzondere locatie voor deze gelegenheid uitgekozen: NIO House Rotterdam.

NIO House Rotterdam is ons eerste NIO House in Nederland. Midden in het centrum van de havenstad – op De Meent 80 – speelt het NIO House een belangrijke rol in de lokale community. Want behalve een plek waar je onze modellen live kunt ervaren kun je er ook ontspannen, inspiratie opdoen, werken, vergaderen en anderen ontmoeten, terwijl je wordt ondergedompeld in de wereld van NIO.

Om nog beter kennis te maken met de NIO modellen, hebben wij een netwerkactiviteit bedacht. Bij deze activiteit ontmoet je verschillende mensen tijdens speeddate sessies.

Locatie : NIO House Meent 80 Rotterdam.

Programma :
15.00 uur            Warm welkom
15.30 uur            Presentatie van Narek Mujdzic van NIO
16.00 uur            Netwerkactiviteit : Leer andere ondernemers beter kennen via een speeddate in een NIO model.
17.30 uur            Einde

We gaan met elkaar het verhaal achter NIO horen. Uiteraard alle tijd tijdens de borrel om te netwerken met andere ondernemers.

💫 Reserveer nu je plek en wordt onderdeel van dit bruisende event! 💫

Laat me weten als je aanwezig kunt en wilt zijn. Ik verheug me op je komst en hoop je te ontmoeten op 26 september!

nio


Leuk dat je je inschrijft voor mijn netwerk event.
Bij de inschrijving worden een aantal gegevens gevraagd, waardoor ik zorg voor een heuze Smoelenboek. Super handig als voorbereiding op je komst en achteraf perfect te gebruiken als naslagwerk. Een leuke en makkelijke manier om je connecties via de socials daardoor uit te breiden.
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.