Netwerken begint met het delen van je passie

🌟 Donderdagmiddag 30 mei 🌟

Tijdens deze bijeenkomst krijg je een korte presentatie over de meest gemaakte juridische fouten van start ups.
Wist je dat elke maand tienduizenden nieuwe ondernemingen starten en dat na 2 jaar een derde is gestopt en na 5 jaar zelfs de helft? En wist je dat in 18% van de gevallen dit te wijten is aan legal challenges?
Tijdens de bijeenkomst bij  De Clercq gaan we in op de 15 meest gemaakte fouten door start ups, zodat jij deze fouten niet maakt!

🚀 Een middag om niet te vergeten 🚀

Locatie: Declercq, Hoge Rijndijk 306 2314 AM Leiden.

Programma:

  • 15.00 uur: Warm welkom
  • 15.30 uur: Presentie van Natascha H.A. van Duuren over de meest gemaakte juridische fouten van start ups.
  • 16.00 uur: Gezellige netwerkborrel
  • 18.00 uur: Afsluiting

De Clercq is een middelgroot advocaten en notariskantoor. De Clercq adviseert ondernemers die kansen willen grijpen en willen groeien. Van start up tot multinational.
De Clercq streeft naar een gelijkwaardige samenwerking en een partnerschap met haar cliënten. De lange termijn gaat daarbij voor kort gewin. De Clercq investeert daarom graag tijd en energie om haar cliënten en de context waarin zij opereren beter te leren kennen. Dat werkt prettig en effectief, voor haar cliënten en voor De Clercq zelf.  De Clercq staat middenin de maatschappij.
Naast het belang van haar cliënten dient zij graag het algemene belang. Zo ondersteunen zij met kennis, inspanning en financiële middelen – en vooral ook met plezier – diverse instellingen, verenigingen en initiatieven.

💫 Reserveer nu je plek en word onderdeel van dit bruisende event! 💫

Laat me weten als je aanwezig kunt en wilt zijn. Ik verheug me op je komst en hoop je te ontmoeten op 30 mei!

Foto Natascha + Kevin


Leuk dat je je inschrijft voor mijn netwerk event.
Bij de inschrijving worden een aantal gegevens gevraagd, waardoor ik zorg voor een heuze Smoelenboek. Super handig als voorbereiding op je komst en achteraf perfect te gebruiken als naslagwerk. Een leuke en makkelijke manier om je connecties via de socials daardoor uit te breiden.
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.